VIDEO Parodia unui român la aniversarea misiunii spaţiale Apollo 11. „A aselenizat“ printre gropile din oraş

VIDEO Parodia unui român la aniversarea misiunii
spaţiale Apollo 11. „A aselenizat“ printre gropile din oraş

Foto: captură video Ionuţ Iosipescu

La aniversarea a 50 de ani de la misiunea spaţială Apollo 11, un bărbat din Galaţi a marcat momentul printr-un film în care a făcut o comparaţie între craterele de pe Lună şi cele din oraşul unde locuieşte.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un gălăţean a decis să facă haz de necaz pe seama gropilor din oraşul de la malul Dunării. Acesta a creat o parodie, costumându-se într-un costum alb, cu cască pe cap, asemeni cosmonauţilor care au făcut parte din celebra misiune spaţială Apollo 11.

El a imitat mişcările greoaie ale cosmonauţilor mergând printre craterele de pe o stradă din Galaţi şi înfingând apoi un steag al României într-una din gropile acoperite cu apă. 

Autorul parodiei a ţinut să ofere şi o scurtă descriere a videoclipului care a devenit viral pe reţellele de socializare: „datorită programului de guvernare am reuşit această performanţă”.

Filmarea a adunat peste 335.000 de vizualizări şi peste 1.400 de aprecieri, parodia fiind distribuită de peste 5.000 de utilizatori.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările