VIDEO Hoţi cu simţ de răspundere: unii tăiau copacii, alţii furau produse metalice cu barca

VIDEO Hoţi cu simţ de răspundere: unii tăiau copacii, alţii furau
produse metalice cu barca

Foto: captură video

O grupare formată din peste zece persoane a fost surprinsă de poliţişti în zona portuară din Galaţi, unde reuşiseră să producă pagube înseamnate într-o perioadă scurtă de timp, tăind copacii din zonă şi furând peste o tonă de şufe metalice.

Ştiri pe aceeaşi temă

În urma unei sesizări, poliţiştii locali din cadrul secţiei nr. 1 Galaţi, având sprijinul poliţiştilor de la Serviciul Intervenţie Rapidă şi Transport Valori, au ajuns pe strada Portului din Galaţi, unde au depistat mai multe persoane cu o căruţă, care tăiau copacii din zonă.

”La faţa locului, oamenii legii au mai depistat şapte persoane de sex masculin, cu un atelaj hipo, care descărcau dintr-o barcă cu motor acostată la mal, produse metalice, respectiv bucăţi de şufă metalică cu o grosime de aproximativ trei cm, în cantitate de 1.348 de kilograme”, a declarat Aurelia Matei, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Galaţi.

Hoţii au fost predaţi reprezentanţilor Poliţiei Transporturi Navale Galaţi în vederea continuării cercetărilor, iar bunurile furate de către aceştia au fost lăsate în custodie unei societăţi comerciale din zonă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările