VIDEO Autocarele PSD, blocate de protestatari la Galaţi. Liderii partidului, evacuaţi pe uşa din spate, după ce câteva mii de manifestanţi au ocupat piaţa

VIDEO Autocarele PSD, blocate de protestatari la Galaţi. Liderii partidului, evacuaţi pe uşa din spate, după ce câteva mii de manifestanţi au ocupat piaţa

Sute de manifestanţi au blocat autocarele PSD FOTO Facebook/ Galaţiul nostru

Sute de contramanifestanţi PSD adunaţi sâmbătă, 11 mai, în centrul oraşului Galaţi au blocat autocarele cu simpatizanţi PSD şi i-au huiduit minute în şir.

Ştiri pe aceeaşi temă

Autocarele în care se aflau oamenii aduşi din zona rurală la mitingul PSD desfăşurat sâmbătă, 11 mai, Galaţi, au fost înconjurate de sute de protestatari după terminarea acţiunii electorale. S-a întâmplat în zona Casei de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, iar protestatari care au intrat pe bulevardul Brăilei au scandat minute în şir ”Hoţii, hoţii!” şi i-au huiduit pe simpatizanţii PSD, aşezaţi pentru a împiedica plecarea maşinilor.

Jandarmii au intervenit pentru ca autocarele să treacă prin mulţimea furioasă, care scanda lozinci anti-PSD, sufla în vuvuzele şi huiduia.

În paralel, liderii PSD care au luat parte la acţiunea electorală, în frunte cu Liviu Dragnea şi Viorica Dăncilă, au fost evacuaţi din centrul Galaţiului pe uşa din spate a Casei de Cultură a Sindicatelor. Maşina în care se afla deputatul PSD de Galaţi Nicolae Bacalbaşa ar fi fost blocată în mijlocul mulţimii şi a ieşit cu greu de acolo, într-un cor de huiduieli şi înjurături.

Imediat după încheierea mitingului electoral la PSD, manifestanţii anti-PSD au ocupat piaţa din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor.


Momentul în care liderii PSD pleacă din centrul Galaţiului, evacuaţi pe o stradă lăturalnică, din spatele Casei de Cultură a Sindicatelor FOTO Facebook/ Galaţiul nostru

Deşi liderii PSD au estimat că la manifestaţia de la Galaţi vor ajunge 30.000 de simpatizanţi, surse din rândul organizatorilor spun că au participat în jur de 3.000 de oameni. În paralel, peste 1.500 de gălăţeni au scandat lozinci anti-PSD din faţa Palatului de Justiţie din Galaţi, aflat vivavi de platoul din faţa Casei de Cultură a Sindicatelor, unde s-a desfăşurat acţiunea electorală a PSD. După încheierea mitingului, numărul protestarilor a crescut la câteva mii.

 

 

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările