VIDEO Peste 40.000 de pachete de ţigări de contrabandă ascunse în caroseria unor autoutilitare. Patru persoane au fost reţinute

VIDEO Peste 40.000 de
pachete de ţigări de contrabandă ascunse în caroseria unor autoutilitare. Patru
persoane au fost reţinute

Foto: IPJ Galaţi

Ţigările fără timbru de accizare au fost depistate de oamenii legii în interiorul şi caroseria a patru autoutilitare, în afara unei localităţi din judeţul Galaţi. Patru bărbaţi din Republica Moldova au fost reţinuţi pentru 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe 2 decembrie, în jurul orei 21,00, poliţiştii postului de Poliţie Fârţăneşti au găsit, la marginea unui drum din afara localităţii, patru autoutilitare şi mai multe persoane care, la vederea organelor de poliţie, au încercat să fugă şi să se ascundă.

”Patru bărbaţi din Republica Moldova, cu vârste cuprinse între 20 şi 45 ani, au fost depistaţi  de poliţişti, trei dintre aceştia ascunzându-se în vegetaţia din zona respectivă şi unul, pe raza comunei Vlădeşti, în timp ce se îndrepta către punctul de trecere a frontierei”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă formată dintr-un procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice şi din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Bujor, care, în urma verificării interiorului şi caroseriei celor patru autoutilitare au găsit, ambalate în saci de rafie, 40.484 de pachete de ţigarete fără timbru de accizare.Poliţiştii au deschis un doar penal pentru contrabandă, iar cei patru bărbaţi au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, 3 decembrie, să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă. Oamenii legii au ridicat ţigaretele în vederea continuării cercetărilor şi au indisponibilizat cele patru autoutilitare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: