Un tânăr a sunat la 112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor, uitând că era dat în urmărire naţională pentru a fi încarcerat

Un tânăr a sunat la
112 pentru a cere ajutorul poliţiştilor, uitând că era dat în urmărire
naţională pentru a fi încarcerat

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr din Tecuci a apelat numărul unic de urgenţă 112 după ce a fost agresat verbal de către un prieten. Oamenii legii au fost surprinşi când l-au verificat pe apelant, constatând că acesta era dat în urmărire naţională.

Marţi, 19 noiembrie, un tânăr din Tecuci a apelat numărul unic de urgenţă 112, reclamând faptul că a fost agresat verbal de către un prieten. La faţa locului a fost direcţionat un echipaj de jandarmerie.

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au stabilit faptul că apelantul intenţiona să organizeze o petrecere cu ocazia zilei de naştere, însă nu s-a înţeles cu unul dintre prieteni în privinţa invitaţilor. Din acest motiv, amicul apelantului, un tânăr în vârstă de 16 ani, i-a adresat injurii şi l-a ameninţat cu acte de violenţă, fapt ce l-a determinat să sune la 112.

”Apelantul, în vârstă de 17 ani, fiind verificat de către jandarmi, a reieşit că este urmărit, având de executat măsura educativă privativă de libertate de internare într-un centru de reeducare pentru o perioadă de un an”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Galaţi.

Tânărul de 16 ani care şi-a ameninţat prietenul a fost sancţionat contravenţional de către jandarmi, iar prietenul său de 17 ani îşi va petrece ziua de naştere într-un centru de reeducare.     

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: