Primăria ridică restricţiile de furnizare a apei pentru toate asociaţiile de proprietari din Galaţi care înregistrează mari restanţe la plata facturilor

Primăria ridică restricţiile de furnizare a apei pentru toate
asociaţiile de proprietari din Galaţi care înregistrează mari restanţe la
plata facturilor

Apa rece va curge la robinete doar până după Paşte. Foto: Adevărul

Măsura este valabilă doar pe perioada sărbătorilor pascale. Realimentarea cu apă a asociaţiilor restricţionate a intrat în vigoare în cursul acestei zile.

Ştiri pe aceeaşi temă

”Este un gest creştinesc pe care îl facem cu ocazia sărbătorilor de Paşte. Am discutat cu conducerea societăţii Apă Canal şi am căzut de acord că nu îi putem lăsa pe oameni fără apă de sărbători. Ne-am gândit în primul rând la bunii platnici din asociaţiile cu datorii mari, dar şi la copiii şi bătrânii familiilor care au debite restante. Ei nu au nicio vină şi vrem să aibă parte de sărbători cum se cuvine. Vrem însă ca gestul nostru creştinesc să fie interpretat ca atare şi să nu se înţeleagă că încurajăm neplata facturilor. Orice serviciu de care beneficiem trebuie plătit”, a declarat primarul municipiului Galaţi, Marius Stan.

În momentul de faţă, potrivit site-ului  Apă-Canal, sunt restricţionate total 39 de asociaţii şi primesc apă cu program 23 de asociaţii.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: