Pompierii au ecologizat una dintre cele mai populate zone de agrement din Galaţi

Pompierii au ecologizat una dintre cele mai populate zone de agrement din Galaţi

Pompierii au strâns zeci de saci cu gunoaie. Foto: Adevărul

În jur de 100 de militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din Galaţi au ecologizat Lacul Vânători.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel militari care s-au oferit voluntar pentru această acţiune, iniţiată de Primăria municipiului Galaţi, sub sloganul: “Împreună pentru un oraş mai curat !”, au strâns gunoaiele din zona de promenadă şi le-au depozitat, după ce, în prealabil, le-au sortat.

"Am vrut ca această activitate să fie un exemplu pentru gălăţenii care se recrează în astfel de locuri, vizând o schimbare reală a comportamentului oamenilor faţă de mediul înconjurător şi semeni lor", ne-a precizat la finalul acţiunii purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă.

Cu promisiunea că întodeauna vor răspunde prezent la toate activităţile de acest gen, pompierii şi-au exprimat speranţa că vor avea alături cât mai mulţi voluntari. "Sperăm ca aceste activităţi să nu fie singulare, protecţia mediului înconjurător trebui să devină o componentă educaţională puternică, având ca scop implicarea comunităţii locale în protejarea mediului şi implicit a oraşului nostru", a mai spus Eugen Chiriţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: