O familie de români a sechestrat timp de 10 ani un bătrân din Italia ca să îi fure pensia. Ce au făcut cu banii

O familie de români a sechestrat timp de 10 ani un bătrân
din Italia ca să îi fure pensia. Ce au făcut cu banii

FOTO arhivă Adevărul

O familie de români este acuzată că ar fi profitat de un pensionar din Mirandola, provincia Modena, ocupându-i ilegal casa şi beneficiind de pensia pe care o primea. Procurorii spun că cei doi ar fi plătit datorii de peste 100.000 de euro din banii bătrânului.

Poliţia din Italia a descoperit recent un caz şocant. Un pensionar din Mirandola, provincia Modena, a fost sechestrat în propria casă de o familii de români, soţ şi soţie, timp de un deceniu. Românii s-au mutat practic în casa italianului, iar pe acesta  l-au forţat să trăiască închis într-o cameră a imobilului.

Bătrânul nu putea nici măcar să folosească baia şi mânca resturile pe care i le arunca familia de români. Dacă îşi arăta nemulţumirea, italianul era bătut cu pumnii şi ameninţat.

Anchetatorii au stabilit că italianul o cunoscuse pe româncă în timp ce căuta un îngrijitor pentru părinţii săi, în urmă cu peste zece ani.  După ce i-a câştigat încrederea, femeia şi soţul i-au ocupat casa, iar ulterior şi-au adus şi copiii.   

Din acel moment a început coşmarul pentru bătrânul rezident din Mirandola. Potrivit Poliţiei, după analiza documentelor bancare, a ieşit la iveală faptul că cei doi soţi şi-au însuşit ilegal pensia victimei ca să îşi plătească datorii de sută de mii de euro.

Familia de români este anchetată acum pentru rele tratamente şi folosirea fără drept a veniturilor unui cetăţean Italian.

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

Arestări în cazul răpirii fetei de 14 ani, din Buzău. Victima este rudă cu cei care au sechestrat-o

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările