O bătrână a rămas fără agoniseala de-o viaţă, fiind păcălită că a primit bani din străinătate

O bătrână a rămas fără
agoniseala de-o viaţă, fiind păcălită că a primit bani din străinătate

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru furt, anchetatorii acuzându-i că au profitat de naivitatea unei bătrâne pentru a o induce în eroare şi pentru a-i sustrage apoi o sumă importantă de bani.

Pe 11 iulie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi au cerut instanţei plasarea sub control judiciar a unui bărbat suspectat de furt, căruia i-a căzut victimă o bătrână. Cererea a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Galaţi dispunând măsura controlului judiciar faţă de acesta pe o durată de 60 de zile.

”Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în ziua de 09.06.2020, în jurul orelor 11.30, persoana vătămată, în timp ce se afla pe una dintre băncile situate în zona <<Ultimul Leu>> din municipiul Galaţi, a fost abordată de inculpat şi de o altă persoană de sex masculin, rămasă neidentificată, aceştia transmiţându-i că a primit o sumă de bani de fiica sa, aflată în străinătate, iar, pentru a-i putea retrage de la bancă, este nevoie de depunerea unei sume de bani în lei”, precizează procurorul de caz în rechizitoriu.

Imediat după aceea,  bătrâna a fost întrebată dacă deţine bani la domiciliu şi, în urma răspunsului său afirmativ, a fost invitată să urce în autoturismul celor doi bărbaţi pentru a merge împreună cu aceştia să ia banii necesari de la domiciliu.

Ajunşi la locuinţa bătrânei şi profitând de neatenţia acesteia, cei doi bărbaţi i-au sustras suma de 15.000 lei.de pe patul din dormitor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările