FOTO VIDEO Un pârâu s-a umflat şi a ieşit din matcă în urma unei ploi torenţiale. Zeci de case din judeţul Galaţi au fost lovite de viitură

FOTO VIDEO Un pârâu s-a umflat şi a ieşit din
matcă în urma unei ploi torenţiale. Zeci de case din judeţul Galaţi au fost
lovite de viitură

Foto: ISU Galaţi

Pompierii militari intervin la această oră pentru evacuarea apei din casele şi grădinile afectate de torenţii care s-au revărsat asupra localităţii gălăţene Corod.

Ştiri pe aceeaşi temă

O ploaie de câteva zeci de minute a transformat localitatea Corod într-o mică Veneţie. Torenţii au măturat zeci de case şi 100 de curţi şi anexe, aducând zeci de tone de aluvini şi resturi vegetale în curţile oamenolor.
 
Pârâul Corozel, un mic curs de apă care într-o perioadă obişnuită abia se observă, s-a umflat şi a ieşit din matcă, generând o viitură devastatoare. În sprijinul oamenilor din Corod au fost mobilizaţi 25 de militari cu 6 motopompe transportabile şi 2 remorcabile, care acţionează în prezent pentru evacuarea apei din curţile oamenilor.
 
 
   
”Nu au fost victime omeneşti ori persoane care să necesite evacuarea din locuinţe. La această oră pompierii intervin pentru evacuarea apei din curţi şi grădini”, a declarat locotenent colonelul Eugen Chiriţă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Galaţi.
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: