Femeie tâlhărită în plină stradă, la Galaţi. Până să îl prindă poliţiştii, agresorul plasase deja bijuteria la o casă de amanet

Femeie tâlhărită în plină
stradă, la Galaţi. Până să îl prindă poliţiştii, agresorul plasase deja bijuteria la o
casă de amanet

Foto: arhivă Adevărul

O bătrână a fost atacată în preajma blocului unde locuia de un individ care o urmărise. Individul i-a smuls un cercel de aur de la ureche şi s-a făcut nevăzut. Agresorul a fost reţinut la scurt timp de poliţişti şi ulterior a fost arestat preventiv.

Luni, 11 mai, la ora 13,30, o femeie de 77 de ani, din municipiul Galaţi, a sesizat Secţia 2 Poliţie Galaţi cu privire la faptul că a fost victima unei tâlhării comise de o persoană necunoscută.

”Poliţiştii au mers imediat la adresa indicată de victimă şi, după primele verificări, a rezultat că aceasta ar fi fost urmărită de un bărbat până în faţa blocului unde locuieşte, pe strada Constructorilor, şi aici agresorul i-ar fi smuls un cercel de aur din ureche”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În scurt, în baza semnalmentelor oferite de victimă, poliţiştii l-au identificat pe autorul faptei, fiind vorba despre un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Galaţi. Acesta a fost depistat la domiciliul său, bijuteria fiind recuperată de la o casă de amanet, unde fusese deja plasată.

Agresorul a fost reţinut, pe bază de ordonanţă, iar Judecătoria Galaţi a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: