„Fat pig”, „Metoda” şi „Take, Ianke şi Cadâr”, în weekend la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”

„Fat pig”, „Metoda”
şi „Take, Ianke şi Cadâr”, în weekend la Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”

Scenă din spectacolul ”Metoda” Foto: Teatrul Dramatic ”Fani Tardini”

Trei spectacole de forţă se joacă, la sfârşitul acestei săptămâni, la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galaţi. Iubitorii de teatru pot vedea două spectacole contemporane din dramaturgia americană şi spaniolă şi un spectacol clasic din dramaturgia românească interbelică.

Ştiri pe aceeaşi temă

Vineri, 22 februarie, se joacă „Fat pig”, de Neil LaBute, în regia Laurei Moldovan. Tom, un bărbat de corporaţie sensibil, dar indecis, o întâlneşte pe Helen, o bibliotecară deşteaptă şi amuzantă, cu forme.

Cei doi se îndrăgostesc, dar relaţia lor generează consternare la biroul lui Tom. Întrebarea cheie este dacă Tom va avea curajul să rămână fidel convingerilor sale fragile. Pentru rolul lui Tom, Ciprian Braşoveanu a obţinut Premiul pentru cel mai bun actor în cadrul Festivalului Internaţional al Teatrelor de Studio – Piteşti, 2017, juriul premiind şi scenografia semnată de Ioan Bocoş.

Sâmbătă, 23 februarie, se joacă „Metoda”, de Jordi Galcerán, în regia lui Adi Iclenzan. Patru candidaţi se prezintă la un interviu de angajare pe un post de top într-o mare corporaţie. Interviul se dovedeşte a fi, însă, un experiment pe mintea umană.

„Piesa este un joc la toate nivelele posibile: personajele joacă între ele, dar şi publicul face parte din joaca în care trebuie ghicită identitatea reală a personajelor, făcând distincţie între adevăr şi minciună”, declară Jordi Galcerán, autorul piesei.

Duminică, 24 februarie, se joacă „Take, Ianke şi Cadâr”, de Victor Ion Popa, în regia lui Eugen Făt. O comedie clasică din perioada interbelică, ce are în centru povestea de dragoste dintre Ana şi Ionel, care se ţese pe fundalul amuzant şi duios al prieteniei dintre un român, un evreu şi un turc.

Vineri, 22 februarie 2019

Fat Pig

Ora 19:00, Sala Mare

De: Neil LaBute

Regia: Laura Moldovan
Scenografia: Ioan Bocoş
Coregrafia: Elena Anghel
Distribuţia: Oana Mogoş, Ciprian Braşoveanu, Flavia Călin, Vlad Volf
Durata: 1 h 30 min

Sâmbătă, 23 februarie 2019

Metoda

Ora 19:00, Sala Mare

De: Jordi Galcerán

Regia: Adi Iclenzan
Scenografia: Bogdan Spătaru
Distribuţia: Florin Toma, Vlad Ajder, Radu Horghidan, Oana Mogoş
Durata: 2 h 30 min

Duminică, 24 februarie 2019

Take, Ianke şi Cadâr

Ora 19:00, Sala Mare

De: Victor Ion Popa

Regia: Eugen Făt
Scenografia: Lăcrămioara Dumitraşcu
Distribuţia: Stelian Stancu, Gabriel Constantinescu, Lucian Pînzaru, Dan Căpăţână, Ciprian Braşoveanu, Cristina Uja, Svetlana Friptu
Durata: 2 h

Biletele la spectacole pot fi achiziţionate direct de pe site-ul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” - http://bilete.fanitardini.ro/alege-spectacol.

De asemenea, biletele pot fi cumpărate de la casa de bilete a Teatrului Dramatic „Fani Tardini”, care are următorul program:
-Luni, Marţi, Miercuri 11:00 – 19:00;
-Joi, Vineri 10:00 – 16:00 şi 17:00 – 19:00;
-Sâmbătă, Duminică 10:00 – 13:00 şi 17:00 – 19:00.

Pentru informaţii suplimentare legate de achiziţia biletelor, cei interesaţi pot suna la 0758-089-994 sau la 0758-049-850.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările