Duminică, 6 ianuarie, restricţii de trafic rutier la Galaţi pentru manifestările de Bobotează. Ce străzi sunt închise

Duminică, 6 ianuarie, restricţii de trafic rutier la Galaţi pentru manifestările de Bobotează. Ce străzi sunt închise

FOTO Arhivă Adevărul

Autorităţile le recomandă şoferilor să ocolească, pe parcursul zilei de duminică, zona Falezei, pentru a evita blocajele. Ruta ocolitoare cea mai adecvată este strada Brăilei, dar mai poate şi folosită, pentru a traversa zona pe axa est-vest, şi strada Roşiori.

Ştiri pe aceeaşi temă

Primăria municipiului Galaţi informează că duminică, 6 ianuarie 2019, între orele 11.00 şi 16.00, circulaţia rutieră va fi închisă pe bulevardul Marii Uniri (Faleza Superioară a Dunării), pentru buna desfăşurare a ceremoniei religioase organizate cu prilejul Sărbătorii de Bobotează.

Restricţia de circulaţie vizează tronsonul cuprins între strada Navelor şi strada Alexandru Cernat, precum şi porţiunea din strada Prelungirea Traian dintre intersecţiile acesteia cu bulevardul Marii Uniri şi cu strada Roşiori.

Autorităţile le recomandă şoferilor să ocolească, pe parcursul zilei de duminică, zona Falezei, pentru a evita blocajele. Traseul alternativ cel mai indicat între zona Portului şi Zona Ţiglina 1 este strada Brăilei.

Manifestările religioase se vor desfăşura conform următorului program:

12.45 – 12.55 – Sosirea participanţilor la Biserica ”Precista”
12.55 – 13.00 – Procesiunea către locul slujbei
13.00 – 13.45 – Slujba de sfinţire a apei
14.00 – 14.15 – ”Lansarea Crucii” în apele Dunării
14.15 – 15.30 – Distribuirea Agheasmei Mari către credincioşi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: