Cei mai penibili tâlhari: au bătut cu parul un paznic pentru a-l jefui, dar în final nu s-au ales cu nimic

Cei mai penibili
tâlhari: au bătut cu parul un paznic pentru a-l jefui, dar în final nu s-au
ales cu nimic

Foto: arhivă Adevărul

Doi bărbaţi, de 33 şi 42 de ani, au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de tâlhărie şi urmează să fie propuşi astăzi la arestare preventivă după ce au  atacat un paznic  de la o vie  cu scopul de a-l jefui.

Marţi,  17 septembrie, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Târgu Bujor au identificat doi bărbaţi, de 42 şi 33 de ani, bănuiţi de săvârşirea unei tentative  de tâlhărie.

~Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 16/17 septembrie, aceştia au atacat victima, un bărbat, de 64 de ani, care păzea o cultură de viţă de vie, în afara localităţii Vârlezi, şi au lovit-o de mai multe ori cu un par, intenţionând să-i sustragă bani sau alte valori dintr-o geantă pe care o avea asupra sa, dar negăsind nimic în ea~, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

În urma loviturilor primite, victima agresiunii a fost transportată la spital, medicii stabilind că necesită un între 13 şi 15 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Cei doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea agresiunii au fost depistaţi de poliţişti la o stână aflată în afara comunei Băleni şi au fost conduşi la sediul Poliţiei pentru audieri, după care au fost reţinuţi, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. În cursul zilei de miercuri, 18 septembrie, aceştia vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor cu propunere de arestare preventivă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: