Blestemul banilor. A murit câştigătorul marelui premiu la Loto 6 din 49 de anul trecut

Blestemul banilor. A murit câştigătorul marelui premiu la Loto 6 din 49 de anul trecut

Andrei Butnariu a jucat la Loto aceeaşi combinaţie de numere timp de 20 ani, iar anul trecut, în mai, a câştigat marele premiu. FOTO 123 RF

Andrei Butnariu, gălăţeanul care a câştigat anul trecut marele premiu la Loto 6 din 49, s-a stins din viaţă, joi, în urma unui stop cardiac. El a câştigat anul trecut, în mai, aproximativ 4,7 milioane de euro.

Ştiri pe aceeaşi temă

„A murit gălăţeanul care anul trecut, în mai, a câştigat marele premiu la Loto 6 din 49, în valoare de 4,7 milioane de euro. Andrei Butnariu, proprietarul unei firme de efecte pirotehnice a încetat din viaţă, în urma unui stop cardiac.”, a anunţat postul local de radio Pro Lider Fm.

De-a lungul timpului, gălăţeanul obţinuse mai multe premii la categoria a II-a. El juca aceleaşi numere în mod constant, de peste 20 de ani, combinaţie care i-a adus în final şi marea sumă oferită de Loterie.

„În cursul zilei de ieri, 14 mai 2019, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 de duminică, 12 mai 2019, în valoare de 22.265.937,00 lei (aproximativ 4,7 milioane de euro).
 
Pe lângă premiul de categoria I, posesorul biletului norocos a obţinut si 18 câştiguri de categoria a II-a, 45 câştiguri de categoria a III-a si 20 câştiguri de categoria a IV-a, valoarea totală a câştigului fiind de 22.406.795,79 lei”, a fost comunicatul de atunci al Loteriei Române. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările