Au furat componente în valoare de 260.000 de lei de la mai multe locomotive. Hoţii au fost arestaţi

Au furat componente în
valoare de 260.000 de lei de la mai multe locomotive. Hoţii au fost arestaţi

Unul dintre radiatoarele din cupru sustrase de hoţi Foto: IPJ Galaţi

Trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 44 de ani, sunt cercetaţi pentru furt după ce au sustras radiatoarele din cupru de la locomotivele garate în zona Port Bazinul Nou din Galaţi.

Pe 25 iunie, poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Galaţi au efectuat trei percheziţii domiciliare şi au identificat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 44 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de furt.

”Din cercetări au reieşit indicii că, în perioada aprilie-mai, aceştia ar fi sustras mai multe radiatoare din cupru, de la locomotivele garate în zona Port Bazinul Nou, creând un prejudiciu de aproximativ 260.000 de lei", a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Cei trei bărbaţi au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă, pe 26 iunie, magistraţii dispunând această măsură pentru o perioadă de 30 de zile.

Într-un alt dosar penal având că obiect furturi de componente de la structura feroviară din gara Condrea (prejudiciu aproximativ 40.000 de lei), fapte sesizate de Regionala C.F. Galaţi, pe 05.06.2020, poliţiştii au efectuat 4 percheziţii domiciliare în municipiul Tecuci şi una la sediul unei societăţi comerciale din municipiul Bârlad.

"Cu această ocazie au fost găsite o parte din bunurile sustrase şi obiecte folosite la comiterea faptei, fiind totodată identificaţi prezumtivii autori, trei bărbaţi, cu vârste de 42, 44 şi 51 de ani, toţi din municipiul Tecuci”, a precizat comisarul şef Gabriela Costin.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-au produs faptele

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: