A fost arestat al doilea tânăr implicat în furtul unei maşini din Galaţi. Montase plăcuţe false la autovehicul, iar apoi a produs un accident rutier

A fost arestat al
doilea tânăr implicat în furtul unei maşini din Galaţi. Montase plăcuţe false
la autovehicul, iar apoi a produs un accident rutier

Foto: arhivă Adevărul

Un tânăr de 28 de ani, din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, a fost identificat şi arestat pentru 30 de zile de Judecătoria Galaţi pentru furt în scop de folosinţă şi furt calificat după ce fusese dat în urmărire naţională.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 26 februarie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale şi cei ai Biroului Investigaţii Criminale Galaţi l-au depistat, pe raza municipiului Galaţi, pe cel de-al doilea prezumtiv autor al infracţiunilor de furt în scop de folosinţă şi furt calificat, comise în noaptea de 25/26 iunie 2019.

Cu o zi înainte, pe numele bărbatului, de 28 de ani, din oraşul Murgeni, judeţul Vaslui, care se sustrăgea cercetărilor, Judecătoria Galaţi emisese un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, acesta fiind dat în urmărire naţională.

După depistare, cel în cauză a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi, în vederea confirmării mandatului de arestare preventivă, după care a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Galaţi.

Reamintim că, pe 19 februarie, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Galaţi au identificat doi bărbaţi, de 27 şi 28 de ani, suspectaţi de furt în scop de folosinţă, furt calificat şi conducerea unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare.

”Din cercetări a reieşit că, în noaptea de 25/26 iunie 2019, cei doi ar fi sustras un autoturism parcat în faţa unui bloc de pe strada Constructorilor, din municipiul Galaţi, la care ar fi montat plăcuţele de înmatriculare furate, în aceeaşi noapte, de la alt autoturism, aflat într-o parcare, pe strada Oltului. După aceasta, s-ar fi deplasat pe strada G-ral. Alexandru Cernat unde ar fi lovit şi avariat o maşină parcată în dreptul unui bloc, abandonând autoturismul sustras şi părăsind locul incidentului”, a declarat comisarul şef Gabriela Costin, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Bărbatul, de 27 de ani, a fost depistat de poliţişti şi reţinut, pe bază de ordonanţă, pentru 24 de ore. În cursul zilei de joi, 27 februarie, magistraţii au dispus faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: