A făcut infarct şi a murit în autobuzul cu care mergea la muncă. Medicii de la SMURD n-au mai putut face nimic

A făcut infarct şi a murit în autobuzul cu care mergea la muncă. Medicii de la SMURD n-au mai putut face nimic

FOTO Arhiva Adevărul

Tragicul eveniment a avut loc duminică dimineaţă, în zori, într-un autobuz care mergea pe un traseu dintre cartierele Micro 40 şi Micro 19. Bărbatul de 50 de ani a căzut ca secerat şi şi-a dat ultima suflare în doar câteva zeci de secunde.

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, care era pasager într-un autobuz care circula, duminică la ora 6,00,  în zona General, a murit la doar câteva zeci de secunde după ce a căzut din picioare, ca secerat.

Martorii au povestit că de regulă bărbatul mergea cu acel autobuz  la muncă, însă că de data aceasta era în zi liberă, dar hotărâse să meargă să-şi viziteze nişte rude. Aşa şi-a găsit sfârşitul.

Un echipaj medical de urgenţă a ajuns la locul tragediei după aproximativ şase minute de la momentul în care victima şi-a pierdut cunoştinţa, dar, din păcate, viaţa bărbatului nu a mai putut fi salvată. 

Trupul neînsufleţit a fost transportat la Serviciul de Medicină  Legală în vederea efectuării autopsiei. Medicii SMURD au estimat că, cel mai probabil,  bărbatul a suferit  din cauza unui infarct miocardic sau un accident vascular-cerebral masiv. 

Potrivit procedurilor legale a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, însă deocamdată nu există niciun indiciu că la mijloc ar putea fi altceva decât un deces din cauze medicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: