Înşelat, la închisoare şi cu banii luaţi. A păţit-o un bărbat care l-a înjunghiat pe amantul soţiei sale

Înşelat, la închisoare
şi cu banii luaţi. A păţit-o un bărbat care l-a înjunghiat pe amantul soţiei
sale

Bărbatul înşelat de nevastă s-a pierdut cu firea când a fost ironizat de amant Foto: Adevărul

Toma Teodorescu, originar din comuna gălăţeană Iveşti, a ajuns la închisoare după ce şi-a vărsat năduful pe amantul soţiei sale. Gălăţeanul, care muncea în străinătate de ani buni, a fost convins de nevastă să revină în ţară, doar ca să afle că aceasta îl înşela cu un consătean şi, în plus, i-a cerut şi divorţul.

Toma Teodorescu, originar din comuna gălăţeană Iveşti, a lucrat în străinătate între 2008 şi 2013, dar la insistenţele soţiei şi ale familiei acesteia a acceptat să revină în ţară şi să se angajeze la o societate în Galaţi.

Nevasta a uitat să-i spună că începuse o relaţie extraconjugală cu un alt bărbat din Iveşti, iar revenirea lui Toma Teodorescu în domiciliul conjugal nu i-a oprit pe amorezi, care au continuat să se întâlnească şi să comunice, în special prin intermediul SMS-urilor.

Soţul a aflat de aventura consoartei şi a încercat să îl convingă pe amant să îi lase soţia în pace, dar fără niciun rezultat. Pe 8 iunie 2014, Toma Teodorescu a confruntat-o pe nevastă în legătură cu aventura extraconjugală pe care o avea, iar aceasta a început să îl ameninţe cu divorţul.

”Am copii!”

Situaţia a degenerat după doar câteva zile, când Toma Teodorescu a fost sunat de soţie, care l-a întrebat dacă doreşte să divorţeze pe cale judecătorească sau la notar. Bărbatul a amânat discuţia, dar s-a învoit de la serviciu şi a plecat în căutarea consoartei.

 În Iveşti a dat însă peste maşina amantului şi l-a aşteptat, pentru a-l determina să-i sune soţia şi a o convinge să nu divorţeze. În schimb, amantul i-a răspuns zeflemitor şi a urcat în propria maşină , iar Toma Teodorescu şi-a pierdut cumpătul.

A scos un briceag, pe care îl folosea pentru a-şi tăia alimentele, şi a început să îl lovească peste mâini şi în zona toracelui. S-a oprit doar când amantul a început să strige „Am copii!”. Realizând ce a făcut, agresorul a încercat să se sinucidă cu acelaşi briceag, dar nu a reuşit.

Atât amantul, cât şi soţul au ajuns la spital, iar la externare Toma Teodorescu a fost arestat preventiv. Bărbatul înşelat de nevastă a fost trimis în judecată pentru tentativă la omor, iar Tribunalul Galaţi l-a condamnat iniţial la 2 ani şi 6 luni de închisoare. Curtea de Apel Galaţi a majorat ulterior pedeapsa la 4 ani de închisoare cu executare.

În plus, instanţa superioară a decis ca Toma Teodorescu să-I plătească amantului soţiei sale şi 20.000 de lei drept daune morale.

Pe 30 iunie 2016, Judecătoria Galaţi a decis ca gălăţeanul înşelat de nevastă să fie trecut la regimul semideschis de executare a pedepsei.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările