Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Consilierul local PSD Bogdan Matişan jigneşte electoratul lui Iohannis: „Au o minte cât o nucă“ şi sunt „cocalari“

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Consilierul local PSD Bogdan Matişan jigneşte electoratul lui Iohannis: „Au o minte cât o nucă“ şi sunt „cocalari“

Bogdan Matişan este consilier local PSD

Alesul municipal Bogdan Matişan a fost viceprimar al Focşaniului în perioada 2010-2012 şi nu poate încă digera rezultatul obţinut de candidatul ACL la alegerile prezidenţiale 2014.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victor Ponta a pierdut alegerile prezidenţiale 2014  nu numai în România, ci şi la Focşani, un puternic fief PSD-ist.

Din rândurile acestui partid face parte şi consilierul municipal Bogdan Emilian Matişan, care încă nu-i vine să creadă că Victor Ponta nu este preşedintele României.

În cursul zilei de astăzi, consilierul PSD a postat un comentariu pe pagina de Facebook a lui Victor Ponta, practic un mesaj de consolare, dar cu accente jigntoare la electoratul lui Iohannis.

„Victor nu fii trist! Nu fii dezamăgit!! Ai strâns toate voturile celor care cred ca România este casa lor! Ai strâns toate voturile celor pentru care manelele nu sunt o religie, care au educaţie si care SUNT PATRIOŢI !!!!!! Cei care au decis soarta României pentru încă un deceniu au o minte cât o nucă ! Nici nu merită să te oboseşti sa înţelegi de ce au votat !”, îi scrie alesul PSD lui Victor Ponta.

De parcă nu ar fi fost suficient, Matişan plusează şi pe pagina sa personală de Facebook cu alte invective la adresa celor care au altă opinie decât el.

„Asta e România ( o ţara de cocalari si manelişti) , o ţara unde e important ce mâncam mâine ( de 20 euro) nu ce mâncam poimâine ! De mâine e liber pentru Germania sa ia si ea vreo 10000 de ha de pădure, ca nu mai are materie prima moca, e liber la autonomia maghiara ( poate si săsească la Sibiu ) . Acum sa va vad romani cand veţi vrea sa mergeţi la bai la Băile Harghitei si o sa va trebuiască paşaport . Ruşine sa ne fie când fluturam steagul Germaniei in Piata Universităţii (simbol al libertăţii si INDEPENDENTEI ROMANIEI). Nu vreau sa fiu catalogat drept naţionalist extremist dar asta nu se face de către un popor DEMN !!!!!!! Am ratat şansa ca Romania sa fie respectata in EUROPA si in lume!!!! iarăşi ne-am vândut pe 2 arginţi !!! Concluzia acestor alegeri: iar ne-au cumpărat străinii !!!”, scrie cu frustrare maximă Bogdan Matişan.

Mai puteţi citi:

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Turul doi. Iohannis a câştigat Focşaniul, obţinând 53,7%. În Vrancea, Victor Ponta l-a egalat la puncte: 53,77%

Primele rezultate ale alegerilor prezidenţiale 2014 au fost publicate de către Biroul Electoral Central (BEC) luni dimineaţă. Rezultatele indică faptul că alegerile au fost câştigate de Klaus Iohannis.

Scrisoarea unei tinere din Focşani după rezultatele alegerilor prezidenţiale 2014: „Da, românii pot înnebuni. Şi pot înnebuni frumos!“

Bardul Tudor Gheorghe s-a exprimat public că îl va vota pe Victor Ponta, spunând despre el că este un preşedinte „viu”. După închiderea urnelor, toată lumea a observat Victor Ponta s-a transformat într-un preşedinte „mort”.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările