Pledoarie pentru lectură

În cadrul campaniei „Pro lectura", organizată de Filiala din Cartierul Sud a Bibliotecii Judeţene, elevii de la clasa a V-a A a Şcolii „Nicolae Iorga" i-au îndemnat astăzi pe focşăneni să-şi găsească zilnic cinci minute şi pentru citit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru a-şi promova cât mai bine această acţiune, elevii au făcut desene cu personajele lor preferate din cărţi şi au împărţit fluturaşi prin care oamenii sunt invitaţi să vină la bibliotecă.

"Acţiunea face parte din cadrul campaniei Pro Lectura, prin care ne dorim să promovăm imaginea bibliotecii noastre de cartier, mai ales că ne aflăm în săptămâna bibliotecarului", ne-a declarat Liliana Mocanu, bibliotecar la Filiala din Sud a Bibliotecii Judeţene "Duiliu Zamfirescu".


Tot astăzi, cititorii fideli ai acestei biblioteci au putut testa cum este să fii bibliotecar, timp de o oră preluând atribuţiile personalului instituţiei şi îndrumându-i pe cititori cu tor ceea ce este nevoie.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările