Marian Oprişan, din nou probleme cu inima. Acesta a ajuns vineri seară la Spitalul de Urgenţă din Focşani

Marian Oprişan, din nou probleme cu inima. Acesta a ajuns vineri seară la Spitalul de Urgenţă din Focşani

Marian Oprişan

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a ajuns vineri seară la Spitalul de Urgenţă Sf. Pantelimon, acuzând probleme cardiace.

Ştiri pe aceeaşi temă

Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, a acuzat din nou în aceată seară probleme cardiace şi a zăbovit pentru o oră la Terapie Intensivă, iar după ce medicii au reuşit să-l stabilizeze, acesta a plecat din spital, după cum ne-au declarat surse medicale.

"În jurul orelor 19.00, Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea s-a deplasat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Sfântul Pantelimon Focşani, acuzând că are un puls mărit. În urma investigaţiilor, medicii au constatat că acesta a suferit un episod minor de tahicardie, drept pentru care Preşedintele Consiliului Judeţean a fost tratat în Terapie Intensivă, unde i s-a făcut o injecţie. Precizăm că investigaţiile şi tratamentul au durat aproximativ o oră, după care Preşedintele Consiliului Judeţean a revenit acasă unde se află şi în acest moment. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, domnul Marian Oprişan, este sănătos din punct de vedere clinic", se arată într+un comunicat de presă al CJ Vrancea.

Nu este prima dată când Marian Oprişan are probleme cu inima. În aprilie 2014, acesta a fost internat câteva zile la Institutul de Boli Cardiovasculare "C.C. Iliescu", după ce în prealabil a stat o noapte internat la Spitalul de Urgenţă din Focşani.

„El a ajuns în Capitală din cauza unei tahicardii, adică accelerare a frecvenţei bătăilor inimii la peste 90 de pulsaţii pe minut. Ritmul cardiac normal variază, la majoritatea subiecţilor, între 60 şi 90 de pulsaţii pe minut, cu o medie de 70 până la 80", au precizat atunci pentru Mediafax surse medicale.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările