Incendiu în Club Colectiv. Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancea se implică financiar la înmormântarea focşăneanului Ionuţ Popescu

Incendiu în Club Colectiv. Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancea se implică financiar la înmormântarea focşăneanului Ionuţ Popescu

Ionuţ Popescu

Ionuţ Popescu, fiul fostului director al societăţii de termoficare din Focşani, care a murit sâmbătă la Spitalul de Arşi din Capitală, va fi înmormântat marţi, la Rm. Sărat, în cimitirul unde-şi dorm somnul de veci şi bunicii săi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Focşăneanul Ionuţ Popescu, rănit la clubul Colectiv şi care a pierdut lupta cu viaţa sâmbătă la spitalul de arşi din Capitală, va fi înmormântat marţi la Rm. Sărat, lângă bunicii săi.

Toate cheltuielile legate de înmormântare vor fi suportate de Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei, care săptămâna trecută, când încă Ionuţ mai trăia, şi-a oferit sprijinul familiei.

Ionuţ lucra la firma TheCell, o agenţie de producţii media, design şi publicitate şi în seara tragediei venise la club să lucreze la videoclipul trupei Goodbye to Gravity, cu care băiatul era prieten.

Ionuţ Popescu a fost elevul profesorului Dănuţ Popoiu, la Colegiul Naţional Unirea.

"M-am cutremurat când am aflat vestea că Ionuţ se afla în club în  noaptea aceea de groază şi am aşteptat să pot lua legătura cu cei din Bucureşti să-mi spună şi mie ce ştiu despre Ionuţ. Gestul pe care l-am făcut a fost să aprind candela şi să mă rog, pentru că este un lucru pe care îl păstrez de la mama. Am sperat până în ceasul al 12-celea că Ionuţ va scăpa", spune profesorul Dănuţ Popoiu.

Profesorul îşi aminteşte cu plăcere de Ionuţ

"Un elev cu care am avut conflicte, aşa cum sunt conflictele între profesori şi elevi, plecate de la faptul că nu-i dădeam voie să vină cu cercel la oră, de la faptul că problema părului era veşnică. După acest conflict, cu ghilimelele de rigoare, Ionuţ a fost cel care a venit să mă colinde. L-am întrebat atunci dacă mai este supărat pe mine şi mi-a spus că nu a fost supărat niciodată. În fiecare an venea cu colindul. Povesteam mult cu el, îmi dăduse carta de vizită, ne trimeteam mail-uri, deci exista o comunicare pe care nu o am cu mulţi elevi de-ai mei. Alin Moldoveanu, campionul nostru olimpic de tir, a fost coleg de clasă cu Ionuţ Popescu. Din clasa aceea sunt medici, avocaţi, oameni din domeniul IT", rememorează profesorul Popoiu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările