Fata prietenei lui Marian Oprişan, angajată la Primăria Focşani

Fata prietenei lui Marian Oprişan, angajată la Primăria Focşani

Raluca Dumbravă (dreapta) l-a însoţit pe Marian Oprişan la vot

În timpul acesta, primarul Bacinschi plânge că i-a ajuns cuţitul la os. Edilul vrea să angajeze ingineri de drumuri şi de instalaţii iar consilierii locali din partidul său se opun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Metodele P.C.R. (pile, cunoştinţe şi relaţii) se practică cu succes la Primăria Focşani.

În timp ce primarul Decebal bacinschi se plânge că duce lipsă de personal calificat, cum ar fi vorba de ingineri de drumuri sau ingineri sanitari, din cauză că posturile sunt blocate, pentru anumite persoane importante se mai găsesc locuri calde în Primăria Focşani.

De curând, în cadrul Primăriei Focşani s-a angajat pe post de jurist Raluca Dumbravă, fiica fostei secretare personale a lui Marian Oprişan, Lucreţia Dumbravă. Vara trecută, la alegerile locale, Marian Oprişan s-a afişat la vot cu fiica sa şi cu Raluca Dumbravă, pe care a prezentat-o presei ca fiind fata prietenei sale.

De altfel, Lucreţia Dumbravă poate fi văzută des prin Focşani conducând maşina şefului Consiliului Judeţean. Potrivit unor surse din cadrul Primăriei, Raluca Dumbravă a lucrat pentru puţin timp la Primăria Păuleşti, transferându-se ulterior la Primăria Focşani.

Noua angajată a primăriei are în prezent relaţie cu consilierul local PSD Dorian Alexandrescu.

Potrivit declaraţiei de avere, Raluca Dumbravă deţine un apartament de 90 mp în Focşani, cumpărat în 2011 şi conduce o maşină OPEL. La Primăria Păuleşti a câştigat în 2012 suma de 12.000 de lei.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Oprişan a venit la vot cu fata lui şi fata prietenei sale

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările