Experţi din Uniunea Europeană, primiţi la Focşani cu preşuri pe spaţiul verde ca să nu murdărească cu noroi autocarul

Experţi din Uniunea Europeană, primiţi la Focşani cu preşuri pe spaţiul verde ca să nu murdărească cu noroi autocarul

Covoarele au fost luate din birourile CJ  FOTO: Ştefan Borcea

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Vrancea au vrut să facă o primire cât mai românească celor 70 de experţi din 21 de state membre ale Uniunii Europene, care se întâlnesc timp de două zile, la Focşani, în grupul de lucru la nivel de experţi din cadrul reţelei europene de administraţie publică (EUPAN).

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru că la Focşani a plouat luni, 8 aprilie, mai toată ziua, experţii care au ieşit din sediul Consiliului Judeţean Vrancea pentru a urca într-un autocar în vederea efectuării unei excursii în judeţ, au păşit pe fâşii de covoare luate de prin birourile instituţiei şi întinse pe spaţiul verde care delimitează trotuarul de carosabilul de pe Bulevardul Unirii.

"Probabil le-au pus acolo ca să nu se murdărească autocarul în interior. Era noroi pe jos şi în autocar sunt şi doamne cu tocuri. Eu cred că totuşi ar trebui întrebaţi experţii UE cum s-au simţit ei la Focşani, cât de bune gazde am fost", ne-a declarat Ionel Cel Mare, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, care a şi deschis evenimentul de luni.

Potrivit administraţiei judeţene, Vrancea este primul judeţ din România, după municipiul Bucureşti, unde se organizează un eveniment de asemenea anvergură, în contextul exercitării de către ţara noastră a Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene.

În cadrul evenimentului vor avea loc discuţii despre subiecte de actualitate privind viitorul administraţiei publice europene.

UPDATE: Luni seara, la ora 22.00, Biroul de Presă al Consiliului Judeţean Vrancea a remis un drept la replică, pe care îl redăm mai jos: 

 “Preşurile” respective, aflate în dotarea oricărui autocar, au fost aşezate din proprie iniţiativă de către şoferi ca modalitate de eliminare a disconfortului cauzat de vremea nefavorabilă, pentru a permite membrilor delegaţiei să urce în condiţii decente în mijlocul de transport. Departe de a fi deplasat, acesta a fost un gest de minimă eleganţă şi ospitalitate, mai ales faţă de doamnele prezente la eveniment. Deşi momentul menţionat nu s-a consumat în prezenţa domnului Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, tonul articolului, tendenţios şi denigrator induce în eroare opinia publică, aducând prejudicii de imaginie instituţiei Consiliului Judeţean Vrancea şi, implicit, reprezentantului legal al acesteia, respectiv preşedintelui Marian Oprişan", se arată în comunicatul de presă al CJ Vrancea.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările