Ce va construi Primăria Focşani pe terenul rezultat din demolarea blocului asistaţilor social. Investiţia ar putea dura câţiva ani

Ce va construi Primăria Focşani pe terenul rezultat din demolarea blocului asistaţilor social. Investiţia ar putea dura câţiva ani

Blocul G2 a fost demolat

Blocul G2, supranumit şi NATO, a fost demolat zile, trecute şi acum se lucrează la eliberarea terenului de resturile rezultate după demolare.

Blocul G2 din Focşani a fost făcut una cu pământul iar firma care s-a ocupat de demolarea lui a asigurat autorităţile locale că în câteva săptămâni va aduce acel perimetru la stadiul de teren viran.

Primarul Cristi Misăilă spune că s-a renunţat la ideea construirii unui bloc pentru profesori şi medici, aşa cum s-a exprimat la început, iar pe locul unde s-a aflat imobilul asistaţilor social se va ridica un centru de integrare şi activităţi diverse pentru cetăţeni.

"Noua construcţiei ar urma să fie finanţată din fonduri europene, astfel că procedura este de durată.
Cred că va fi un proiect de mai lungă durată, deoarece este un proiect pe care noi îl avem pregătit, urmează doar să-l depunem la Agenţia de Dezvoltare Regională pentru a obţine fonduri europene.  Este un proiect care va fi depus pe o axă unde nu au fost deschise încă  liniile de finanţare. Aici este o procedură şi mai lungă, deoarece sunt mult mai multe de îndeplinit", a precizat primarul Misăilă la un post local de televiziune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: