Autoturism incendiat intenţionat la Focşani

Autoturism incendiat intenţionat la Focşani

Din maşină nu a mai rămas mare lucru

Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Focşani nu au mai reuşit să salveze mare lucru din maşina care ardea în flăcări atunci când au ajuns.

Ştiri pe aceeaşi temă

Azi dimineaţă,  în jurul orei 02.40, paznicul unui imobil a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că un autovehicul parcat în apropiere a fost cuprins de flăcări. 

Imediat, un echipaj cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă s-a deplasat la faţa locului, unde s-a constatat că incendiul se manifesta la compartimentul motor al autoturismului înmatriculat în judeţul Vrancea.

Pompierii militari au acţionat atât pentru localizarea şi lichidarea incendiului, cât şi pentru protejarea celorlalte autovehicule parcate în imediata apropiere. În urma acestuia, a ars compartimentul motor al autovehiculului şi s-au degradat bordul, portierele, tapiţeria scaunelor şi  plafonul.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că, cel mai probabil, evenimentul s-a produs în urma folosirii intenţionate a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Mai puteţi citi:

FOTO Un bărbat din Focşani a murit dimineaţă carbonizat în propria casă, în urma unui incendiu

Hotelul „Unirea” din Focşani, cât pe ce să fie mistuit de flăcări

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos: