Atentate la Paris. Marian Oprişan, cerere către preşedintele şi Parlamentul României după atentatele de la Paris: „Nu acceptaţi imigranţi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marian Oprişan
Marian Oprişan

Atentate la Paris. Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România spune că ţara noastră nu trebuie să accepte o cotă de refugiaţi, pentru că în rândul acestora ar putea fi terorişti.

Marian Oprişan a reacţionat pe Facebook, în această dimineaţă, după tragedia de la Paris, printr-o cerere adresată preşedintelui Klaus Iohannis şi Parlamentului României.

“Domnule Preşedinte, domnilor colegi parlamentari vă rog să aveţi în vedere această tragedie din Paris. Nu acceptaţi imigranţi! Vieţile românilor nostri sunt mai importante decât orice fel de sancţiune! Trebuie să acţionăm uniţi împotriva terorismului şi să nu acceptăm nici o cota de refugiaţi deoarece, din păcate, în rândul acestora se infiltrează şi membri ai grupărilor teroriste islamice. Toate gândurile şi rugăciunile noastre se îndreaptă către victimele acestor atentate odioase. Condoleanţe Franţei!”, scrie Oprişan pe Facebook.

Cel puţin 140 de persoane au fost ucise în urma unor atentate teroriste multiple ce au avut loc, vineri seară, în mai multe zone din Paris. Aproximativ 100 de persoane au fost ucise în urma unei luări de ostatici la sala de spectacole Bataclan. Au avut loc şi două explozii, comise de terorişti sinucigaşi, în zona stadionului Stade de France.

Pe aceeaşi temă:


O braşoveancă povesteşte ce se întâmplă la Paris: „Este ca în timp de război“. Ambasada le solicită românilor să evite deplasările

Atentate în Paris: peste 140 de oameni au murit, alţi peste 100 sunt grav răniţi. A fost decretată starea de urgenţă

Jurnalist român, rănit în urma atentatelor de la Paris

Atentate teroriste la Paris. Reacţiile politicienilor români. Băsescu: În Europa avem o singură soluţie. Uniţi fără rezerve împotriva islamismului terorist!

Atentate la Paris. Graniţele Franţei au fost închise

VIDEO Atentate în Paris: spectatorii de la Franţa - Germania, ţinuţi pe gazon! Explozia s-a auzit în minutul 20 al jocului

Atentate în Paris. Vaticanul reacţionează dur: „E nevoie de un răspuns decisiv şi susţinut din partea noastră“

Focşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite