VIDEO Un şofer a făcut prăpăd pe o stradă din Craiova. A doborât un stâlp de electricitate, a avariat şase autoturisme şi s-a făcut nevăzut

VIDEO Un şofer a făcut prăpăd pe o stradă din Craiova. A doborât un stâlp de electricitate, a avariat şase autoturisme şi s-a făcut nevăzut

Accidentul a avut loc pe data de 1 decembrie pe bulevardul Dacia

Accident teribil pe bulevardul Dacia din Craiova. Un şofer a doborât un stâlp de electricitate, a avariat şase autoturisme parcate şi a fugit de la locul faptei.

Ştiri pe aceeaşi temă


UPDATE/Şoferul care a provocat accidentul a fost prins de poliţie. Bărbatul are 28 de ani şi este din Iaşi.Tânărul a abandonat autoturismului pe strada Fermierului din Craiova.

Şoferul vinovat de producerea accidentului este căutat în momentul de faţă de oamenii legii. Evenimentul s-a petrecut pe data de 1 decembrie. „Pe lângă sancţiunea prevăzută de lege că a provocat accidentul, bărbatul va mai primi o amendă de 360 de lei. Poliţiştii îi vor reţine şoferului vinovat şi permisul de conducere pentru o perioadă de 30 de zile”, a spus Alin Apostol, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

VIDEO   
Un şofer a lovit şase autoturisme şi a doborât un stâlp de electricitate> Şoferul care a doborât un stâlp de electricitate şi a lovit şase autoturisme avea la dispoziţie 24 de ore să se prezinte la unitatea de poliţie pentru a se întocmi actele de constatare şi soluţionare a accidentului.

Proprietarii autoturismelor avariate au depus plângere la poliţie. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările