VIDEO Liviu Dragnea, aşteptat de câţiva protestatari la Dolj: „Infractorule, du-te după Mazăre s-ai grijă de el!“

VIDEO Liviu Dragnea, aşteptat de câţiva protestatari la Dolj: „Infractorule, du-te după Mazăre s-ai grijă de el!“

Liviu Dragnea, alături de Claudiu Manda, la inaugurarea unei şosele din Dolj

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a participat miercuri, 22 mai, la inaugurarea lucrărilor drumului expres Craiova - Piteşti. Şeful PSD a fost aşteptat pe şantier de mai mulţi protestatari.

Ştiri pe aceeaşi temă

Delegaţia oficială, din care au mai făcut parte ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, parlamentarii Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu, a asistat la montarea câtorva dale de beton care ar trebui să reprezinte primele lucrări ale drumului expres Craiova - Piteşti, în lungime de 40 de kilometri. Este un proiect început în urmă cu peste 10 ani, iar inagurarea şantierului a mai avut loc în trecut de alte câteva ori. Există probleme din cauza studiilor de fezabilitate făcute deficitar.

Câţiva protestatori din Dolj s-au deplasat în câmp, acolo unde s-a inaugurat şantierul, pentru a huidui delegaţia pesedistă. Cele mai multe scandări l-au vizat pe liderul PSD, Liviu Dragnea: "Infractorule!", "Du-te după Mazăre s-ai grijă de el!", "Mai ai şapte zile!", "Canaliilor, v-aţi bătut joc de ţara asta!".


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: