VIDEO Consilierul local din Dolj care susţine că a fost obligat de primar să îl masturbeze a trecut testul poligraf: „Suntem de râsul lumii în toată Europa“

VIDEO Consilierul local din Dolj care susţine că a fost obligat de primar să îl masturbeze a trecut testul poligraf: „Suntem de râsul lumii în toată Europa“

Consilierul local din Dolj a povestit că timp de doi ani a fost abuzat sexual de primar

Constantin Ţurlea, în vârstă de 67 de ani, consilier local în comuna doljeană Mîrşani, susţine că în perioada 2010-2012 a fost obligat de edilul Constantin Ghencioiu să îl masturbeze în biroul acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Consilierul local din comuna doljeană Mîrşani a mers la detectorul de minciuni pentru a dovedi că timp de doi ani a fost obligat de primarul localităţii să îl satisfacă sexual. Constantin Ţurlea a trecut testul poligraf la un show tv şi a demonstrat că a spus adevărul. „El venea la mine descheiat la pantaloni şi cu …. în mână. Eu îl apucam cu două degete. Era primarul meu, nu puteam să-l refuz! Timp de doi ani am fost supus la perversiuni sexuale“, a spus consilierul local.

Oamenii din Mîrşani au rămas fără cuvine în momentul în care au aflat că nea Costică a trecut testul poligraf, iar tot ce a spus este adevărat. „Suntem râsul lumii în toată Europa. Să le fie ruşine la amândoi. Nu înţeleg de ce a aşteptat atâta timp până să spună adevărul. Eu cred că şi lui nea Costică i-a plăcut ce a făcut. Nu mă aşteptam să facă nici primarul aşa ceva, dar nici consilierul nostru. Ei au fost prieteni mai bine de 40 ani. Costel Ţurlea a fost mâna dreaptă a edilului“, a povestit Ioana Munteanu.


Edilul neagă acuzaţiile

Primarul din comuna doljeană Mîrşani a negat toate acuzaţiile. Constantin Ghencioiu a declarat că nu are timp să meargă la detectorul de minciuni. „Nu este vorba decât de o răzbunare. Nici nu poate fi vorba de aşa ceva, e un bolnav“, a povestit edilul.       

Primarul comunei Mîrşani a declarat că nu l-a obligat niciodată pe consilierul local să îl masturbeze

Consilierul local a declarat că o să depună plângere la poliţie împotriva primarului pentru abuz sexual.

Mai citeşte şi:

VIDEO Consilierul din Dolj care susţine că a fost obligat de edil să îl masturbeze merge la detectorul de minciuni pentru a dovedi că a spus adevărul. Constantin Ghencioiu, primarul comunei Mârşani, este acuzat de un consilier local că în perioada 2010-2012 obişnuia o dată pe săptămână să îl cheme în birou şi să-l oblige să îl satisfacă sexual. Consilierul vrea să dovedească faptul că are dreptate şi azi a mers să dea o probă la detectorul de minciuni.

Un consilier local dintr-o comună din Dolj îl acuză pe primar că l-ar fi obligat să-l masturbeze: „Nu puteam să-l refuz, era primarul meu!“. „Venea la mine cu pantalonii desfăcuţi şi mă punea să-l masturbez, dar mie mi-era scârbă“, povesteşte Constantin Ţurlea (67 de ani), consilierul local al comunei Mîrşani.
 

citeste totul despre: