Mama cu chip de monstru a fost pusă în liberate. Florentina Bică a fost arestată, după ce luni bune şi-a bătut şi ars cu ţigarea copilul

Mama cu chip de monstru a fost pusă în liberate. Florentina Bică a fost arestată, după ce luni bune şi-a bătut şi ars cu ţigarea copilul

Alexandru susţine că mama lui l-a lovit fără motiv

Florentina Bică. în vîrstă de 22 de ani, este acuzată de rele tratamente aplicate minorului. Tânăra din comuna doljeană Breasta, a fost arestată la sfîrşitul lunii martie, după ce şi-a ars cu ţigarea copilul în vîrstă de şase ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Tânăra a fost pusă în libertate de Judecătoria Craiova, pe data de 15 iunie. Florentina Bică a cerut instanţei să fie încredinţat din nou copilul. Alexandru locuieşte în acest moment la moaşa lui, femeia care a descoperit prin ce clipe de coşmar a trecut micuţul timp de aproximativ un an.

Alexandru le-a spus poliţiştilor că era bătut fără motiv de mama lui şi de concubinul acesteia „M-a ars cu ţigara pe mână şi m-a lovit cu pumnii în spate. Nu este pentru prima dată când mă loveşte. Eu o iubesc şi vreau să se întoarcă acasă, dar să nu mă mai bată", a spus băiatul.

Ioan Sîrbu, moaşa copilului, a reclamat-o pe mama copilului la poliţie „ Mi-a spus chiar că a fost ars cu ţigara şi cu rezistenţa de la reşou. M-am dus imediat la poliţie şi am povestit totul. Este fiul fratelui meu, însă din păcate el este bolnav şi nu se poate ocupa de băiat", a spus femeia, vîrstă de 38 de ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările