Focar de COVID-19 la un cămin de bătrâni din Craiova. „Inconştienţa ne omoară“

Focar de COVID-19 la un cămin de bătrâni din Craiova. „Inconştienţa ne omoară“

15 persoane au fost testate pozitiv la Căminul de Seniori „Sfânta Mina“ din Craiova. Bătrânii au fost transportaţi, rând pe rând, cu izoleta, la Spitalul de Boli Infecţioase.

Vârstnicii de la Căminul de Seniori "Sfânta Mina" nu aveau simptome, dar în urma testărilor făcute s-au dovedit a fi contaminaţi. Când au primit vestea că sunt infectaţi, mulţi dintre bătrâni s-au speriat şi şi-au anunţat rudele.

 "De când s-a declanşat pandemia noi nu ne-am mai putut vizita părinţii şi bunicii. Ni s-a spus că e periculos. Atunci cum s-au infectat? Logic, de la personalul Căminului. Nu înţeleg de ce nu s-au luat toate măsurile, de ce toată lumea s-a relaxat. Inconştienţa ne omoară", a declarat una dintre rudele bătrânilor de la Sfânta Mina care a dorit să-şi păstreze anonimatul.


Cei 15 bătrâni pozitivi, toţi asimptomatici, au fost transportaţi vineri noaptea la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş" din Craiova. Aici se aflau deja internate peste 50 de persoane. În plus, secţia ATI a spitalului are toate cele nouă paturi sunt ocupate.
 
Citiţi şi:
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările