Craiova: Patru şcoli doljene, premiate în capitală pentru performanţă europeană

Craiova: Patru şcoli doljene, premiate în capitală pentru performanţă europeană

Delegaţia Doljului

Colegiile Naţionale „Gheorghe Chiţu“, „Elena Cuza“, Şcoala Ghindeni şi Colegiul Tehnic Costin D. Neniţescu şi-au primit ieri certificatul „Şcoală europeană“ 2011, în cadrul festivităţii de premiere organizată în Aula Bibliotecii Centrale Universitare din Bucureşti.

Ştiri pe aceeaşi temă


Colegiul Naţional Gheorghe Chiţu Craiova a obţinut pentru a treia oară consecutiv acest certificat, fiindu-i înmânat şi distincţia Asociaţiei Europeane a Profesorilor de către  preşedintele Silvano Marseglia, „în semn de recunoaştere pentru angajamentul constant în promovarea politicilor europene în domeniul educaţiei şi pentru contribuţie la construirea unei Europe unite“. 

Colegiile „Elena Cuza” şi „C.D. Neniţescu” se află la al doilea titlu de „Şcoală Europeană”.

Certificatul de „Şcoală Europeană“ a fost obţinut în urma participării la competiţia organziată de Ministerul Educaţiei pentru şcolile implicate în proiecte şi programe europene din domeniul educaţiei şi formării profesionale.

În concurs au intrat anul acesta 150 de unităţi de învăţământ din România.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările