Craiova: Ceartă pe chilipiruri, la uşa primăriei

Craiova: Ceartă pe chilipiruri, la uşa primăriei

Comercianţii au protestat în curtea primăriei.

Zeci de comercianţi veniţi din ţară pentru Zilele Craiovei s-au înfuriat când au aflat că nu au voie să-şi vândă marfa.

Ştiri pe aceeaşi temă

Negustorii sosiţi la Craiova din Baia Mare, Alexandria, din Bucureşti sau Timişoara au răbufnit în momentul în care li s-a precizat că nu au primit acordul pentru a se instala cu obiectele în centrul oraşului, în perioada Zilelor Craiovei. Ioana Raţ susţine că în ce o priveşte a avut chiar confirmarea Primărie Baia Sprie că are acceptul pentru a-şi vinde în Bănie obiectele.

Eram acolo când secretara a dat telefon şi i s-a spus că joi dimineaţa la ora 9.00, adică azi, să vin aici, să ăplătesc pentru loc şi să îmi expun produsele. Şi eu ce face? Merg 600 de kilometri, dau pe benzină 350 de lei, deşi am o pensie de 400, ca să aflu că de fapt nu am aprobare. Ieri ni s-a spus că s-au aprobat toate cererile. Nu suntem ultimii oamenii şi nici bătaia de joc a cuiva. Că muncim cinstit“, a declarat Ioana Raţ. La fel de supărată pe situaţia creată este şi Bibana Lucaciu.

Umblăm toată ţara, da’ bătaie de joc ca acum încă n-am pomenit. Cum să plecăm de unde am venit. Nouă cine ne dă înapoi banii cheltuiţi cu deplasarea? De ce ne-a zis de la camera 106 să venim, dacă ştiau că o să ne trimită înapoi?“, striga indignată femeia în curtea Primăriei Craiova. După aşteptare şi strigăte, în mijlocul oamenilor a coborât Elvira Stancu, şef Serviciu Relaţii Publice în cadrul primăriei care le-a confirmat că fără un acord scris nu au cum să îşi expună marfa la vânzare în timpul manifestării „Zilele Craiovei“.

Comercianţii, supăraţi pe harghiteni

Adrian Bucur susţine că oriunde s-ar duce în ţară nu scapă de astfel de probleme, dar a observat că situaţia nu este la fel pentru toţi comercianţii. „Eu tot aud că nu-s producător, ci comerciant, iar cei din Harghita sunt producători, iar noi ştim că îşi cumpără marfa. Sunt şi câţiva care sunt într-adevăr producători“, spune Adrian Bucur.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările