Administratorul unei societăţi, trimis în judecată după ce a promis aranjarea unui dosar la DIICOT

Administratorul unei societăţi, trimis în judecată după ce a promis aranjarea unui dosar la DIICOT

Aministratorul societăţii este acuzat de trafic de influenţă

Administratorul unei societăţi comerciale a fost trimis în judecată de procurorii DNA-Craiova pentru comiterea infracţiunii de trafic de influenţă. Marian Lazăr a pretins suma de 50.000 de euro de la un bărbat, susţinând că are influenţă asupra unei persoane importante din cadrul DIICOT.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marian Lăzăr  i-a promis denunţătorului că poate să îi obţină o soluţie favorabilă  într-un dosar penal în care acesta era cercetat de procurorii DIICOT-Craiova. „Inculpatul a primit suma de 10.000 de euro, după care, în cursul aceleiaşi zile, i-a transmis că a dat deja  „persoanei din cadrul DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova” suma de 50.000 de euro, urmând să recupereze ulterior diferenţa de la martor, totodată garantându-i acestuia reuşita demersurilor iniţiate. În continuare, au avut loc mai multe întâlniri între martorul denunţător şi inculpat, acesta din urmă creându-i permanent convingerea că, în schimbul sumei remise, se va dispune o soluţie favorabilă de netrimitere în judecată ”, se arată în comunicatul DNA.

În perioada februarie-aprilie 2013, Marian Lazăr a primit în mai multe tranşe suma de 33.000 de euro de la denunţător. Pe data de 14 iunie 2013, bărbatul care i-a oferit bani administratorului societăţii comerciale a fost trimis în judecată de procurorii DIICOT-Craiova, pentru mai multe infracţiuni, între care constituirea sau aderare la un grup infracţional organizat.

Marian Lazăr a fost trimis în judecată de procurorii DNA-Craiova pentru traffic de influenţă. Anchetatorii au dispus instituirea sechestrului asigurator asupra unui imobil aparţinând inculpatului, până la concurenţa sumei de 195.442 lei, reprezentând echivalentul sumei de 43.000 euro.

Dosarul a fost trimis spre judecare Tribunalului Olt.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările