Şeful Poliţiei Locale Craiova a răsturnat o roabă cu deşeuri în curtea unei femei. „Doamnă, v-aţi pierdut gunoiul“ VIDEO

Şeful Poliţiei Locale Craiova a răsturnat o roabă cu deşeuri în curtea unei femei. „Doamnă, v-aţi pierdut gunoiul“ VIDEO

Captură video

Femeia a rămas cu gura căscată când a văzut că la poarta ei s-au strâns mai mulţi poliţişti, iar unul dintre ei, îmbrăcat civil, i-a adus în curte un maldăr de gunoi.

Autorităţile din Craiova au pornit o adevărată campanie împotriva celor care aruncă gunoaiele menajere pe străzile din oraş. După ce zilele trecute o familie a fost surprinsă când răsturna un tomberon şi o roabă pline cu deşeuri chiar pe un bulevard din oraş, poliţiştii locali au depistat o altă femeie care a făcut acelaşi lucru. 

De data aceasta, poliţiştii s-au gândit să returneze gunoiul "pierdut" de proprietar pe stradă. Au încărcat deşeurile într-o roabă şi au mers la poarta femeii.

Cel care a răsturnat roaba cu gunoi în curtea femeii a fost chiar şeful Poliţiei Locale, Octavian Mateescu.
 
"Bună dimineaţa. Ce mai faceţi? Doamnă, dumneavoastră aseară v-aţi pierdut gunoiul! Şi am zis să vă ajutăm, să vă aducem gunoiul înapoi", i-a spus Mateescu femeii care privea nedumerită cum i se răstoarnă roaba cu gunoi în curte. 

"Nu-i al meu, şefu! De ce-l aruncaţi la noi, dacă nu-i al nostru?", a încercat femeia să se apere. "Nu noi, uite domne, uite ăştia au aruncat", a mai spus acesta arătând spre vecini.
 

Poliţiştii locali i-au comunicat femeii că a primit şi o amendă în valoare de 2.000 de lei. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările