Soţia primarului din Valu lui Traian, condusă pe ultimul drum

Funeraliile Floricăi Mitroi (43 de ani), soţia primarului din localitatea constănţeană Valu lui Traian, au blocat la prânz circulaţia în comună. Oamenii din localitate au condus-o pe femeie pe ultimul drum.

Ştiri pe aceeaşi temă

Sătenii au ieşit la poartă la trecerea cortegiului funerar ori s-au alăturat mulţimii. S-a format un adevărat pelerinaj până la Parohia Ortodoxă Valea Seacă. „O ştiu de când era copil. A fost o fată bună, am avut-o la şcoala unde am lucrat", spune cu tristeţe în suflet tanti Lili.

A murit soţia primarului din Valu lui Traian


Unchiul ei, Constantin Şerbănescu (65 de ani), are numai cuvinte de laudă despre soţia primarului Florin Mitroi. „Era o femeie de nota 10, toţi sătenii se înţelegeau bine cu ea. Păcat de ea, că a murit tânără", a spus unchiul său.


Florin Mitroi a stat alături de copiii lui, o fată şi un băiat, care nu se mai opreau din plâns.

Florica Mitroi a murit joi după-amiaza, la vârsta de 43 de ani, la Institutul de Uronefrologie şi Transplant Renal Fundeni din Bucureşti, fiind diagnosticată cu pancreatită acută.

Iniţial, femeia a fost internată weeked-ul trecut la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa cu stare generală alterată, acuzând dureri abdominale însoţite de vărsături, apoi a fost transferată la Bucureşti, unde a fost în moarte cerebrală. Femeia şi-a dat ultima suflare joi, la ora 15.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările