Regata de iahturi la Eforie. Întrecerea nautică Poseidon este prima etapă a Trofeului Black Sea Sailing

Regata de iahturi la Eforie. Întrecerea nautică Poseidon este prima etapă a Trofeului Black Sea Sailing

Regata Poseidon - iahturi la Eforie Foto Marina Eforie

La Eforie se desfăşoară în weekendul 19-21 iunie Regata Poseidon, prima etapă contând pentru Trofeul Black Sea Sailing.

Ştiri pe aceeaşi temă

La regata de la Eforie participă 30 iahturi cu vele şi peste 200 performeri, ambarcaţiunile fiind împărţite în clasele Racer şi Cruiser. Regata Poseidon va fi compusă dintr-o cursă offshore, cuprinsă între Marina Eforie Nord şi un reper aflat în zona de sud a litoralului românesc, precum şi două curse inshore, în largul Marinei Eforie Nord.

Startul primei curse se dă sâmbătă, în jurul orei 10.00. Prima zi de competiţie se va încheia cu o petrecere în Marina Eforie, un prilej de socializare a concurenţilor, dar şi de relaxare şi distracţie cu muzică şi dansuri greceşti alături de Ionuţ Galani şi Ansamblul de dansuri greceşti Asteria din Constanţa.

Regata Poseidon este prima etapă contând pentru Trofeul Black Sea Sailing, fiind organizată de Asociaţia Black Sea Sailing în parteneriat cu Clubul Nautic Român, FAPT Sailing Club şi Clubul Sportiv Black Sea Competition, cu sprijinul Marinei Eforie şi Sail Adventures.

Trofeul Black Sea Sailing 2015, inclus în Calendarul Competiţional stabilit de Federaţia Română de Yachting pentru anul 2015, este organizat de Asociaţia Black Sea Sailing. Trofeul Black Sea Sailing se află la a 4-a ediţie şi este compus din 2 etape: Regata Poseidon (19-21 iunie) şi Regatta Callatis (28-30 august). Acestea, împreună cu alte 3 etape - Regatta Regina Maria (29-31 mai), Regatta Life Harbour (24-26 iulie) şi Regatta Bricul Mircea (14-17 august) - formează Romania Cup 2015, organizată în parteneriat cu Life Harbour şi Yacht Club Regal Român.

Vă mai recomandăm

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările