UPDATE VIDEO Rapperul Grasu XXL a rămas fără curent în timpul concertului de la Neversea. Cu puţin timp înainte, a scandat „M..e, Guvernul României!“

UPDATE VIDEO Rapperul Grasu XXL a rămas fără curent în timpul concertului de la Neversea. Cu puţin timp înainte, a scandat „M..e, Guvernul României!“

Artistul Grasu XXL FOTO Facebook/ Grasu XXL

Scena dedicată artiştilor hip-hop la Festivalul Neversea s-a cufundat în beznă în seara zilei de duminică, 8 iulie, în timpul concertului susţinut de artistul Grasu XXL.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE 2 Artistul a revenit cu o precizare în dimineaţa de luni, 9 iulie, îndemnând publicul să nu facă speculaţii pe marginea incidentului:

„Încetaţi cu teoria conspiraţiei ca nu îşi are locul aici!

Gizăs!“

UPDATE 1 Grasu XXL a postat o primă reacţie pe pagina sa de Facebook, după concert:

„A fost blaaaaanăăăă!

P.S.: A picat generatoru, nu a fost nici o manevră, WTF??? Neversea rulez!“

Scena pe care a cântat rapperul Grasu XXL la Festivalul Neversea a rămas fără electricitate timp de jumătate de oră în seara zilei de duminică, 8 iulie, în intervalul 22.00-22.30. 

Artistul a scandat, cu puţin timp înainte de întreruperea curentului electric, un slogan antiguvernamental. Grasu XXL a improvizat, pe parcursul melodiei "Curaj", cu formula „M...e, Guvernul României!".

Spectatorii prezenţi la concert au rămas să aştepte reconectarea scenei la electricitate, scandând la rândul lor „PSD, ciuma roşie!“.

Concertul artistului s-a reluat după aproape 40 de minute, iar Grasu XXL a încheiat reprezentaţia după alte trei cântece. 

La finalul concertului, el s-a adresat publicului: „Mă uit aici la voi, sunteţi tineri şi asta îmi dă speranţă. Noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. Nu trebuie să aşteptăm să vină (n.r. - înjurături) preşedintele Iohannis. Nu mă interesează politica, dar ştiu că energia asta va salva România“.

Scandarea antiguvernamentală poate fi ascultată în intervalul 18.55 - 19.00 în filmul ataşat

Incidentul din timpul concertului artistului Grasu XXL a stârnit vâlvă pe reţelele sociale, mulţi comentatori opinând că rapperul ar fi fost sabotat de către organizatori.

Organizatorii festivalului au declarat la finalul concertului că a fost vorba despre o problemă tehnică. „A căzut generatorul de curent şi a durat până am reuşit să-l schimbăm. Noi nu facem politică, suntem apolitici. Nu instigăm la politică în niciun fel, ci la muzică şi la a oferi bucurie oamenilor. Oamenii sunt liberi să se exprime în limita decenţei şi a bunului-simţ", a menţionat pentru „Adevărul“ Edy Chereji, directorul de marketing şi comunicare al festivalului de la Constanţa.


Scena cufundată în beznă FOTO Sînziana Ionescu

citeste totul despre: