Percheziţii şi reţineri într-un caz de braconaj piscicol şi furt

Percheziţii şi reţineri într-un caz de braconaj piscicol şi furt

FOTO Arhivă

Mai multe persoane au fost reţinute de Poliţia Transporturi sub acuzaţia de furt şi braconaj piscicol. Totodată, au fost confiscate bunuri de peste 95.000 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi, 9 octombrie, poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa au efectuat 14 percheziţii în localităţile Ciobanu şi Hârşova.

Acţiunea s-a încadrat în activităţile poliţiei pentru combaterea furturilor şi braconajului piscicol. În urma acestora, oamenii legii au ridicat în vederea confiscării un autoturism, 9 telefoane mobile, 74 de unelte de pescuit, în lungime totală de 5.890 metri, 400 de kilograme de peşte proaspăt de diferite specii, 4 costume impermeabile din neopren, 1.000 de litri motorină, 5 ambarcaţiuni confecţionate artizanal, sumele de 22.150 de lei şi 10.550 de euro. Valoarea totală a bunurilor confiscate este de 95.930 lei.

„În urma administrării probatoriului, 10 persoane au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Hârşova, cu propunere de arestare preventivă”, spun poliţiştii.

În acelaşi dosar se desfăşoară cercetări faţă de 13 persoane, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat şi braconaj piscicol.

La activităţile de marţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime şi jandarmi.

Pe aceeaşi temă:

Un bebeluş de 3 săptămâni a fost găsit mort. Poliţiştii au deschis o anchetă

Biciclist accidentat mortal de o maşină condusă de un şofer băut


 

citeste totul despre: