Pe DN 2A Hârşova-Constanţa şi DN 38 Negru Vodă, circulaţia este permisă doar în convoi condus de Poliţie

Pe DN 2A Hârşova-Constanţa şi DN 38 Negru Vodă, circulaţia este permisă doar în convoi condus de Poliţie

Pe unele drumuri din judeţul Constanţa, afectate de căderile de zăpadă, Poliţia însoţeşte convoaiele de maşini şi camioane. FOTO: captură

Autorităţile constănţene au decis ca autovehiculele să circule doar în convoi condus de Poliţie pe DN 2 A Hârşova-Constanţa şi pe DN 38 Negru Vodă – Agigea, drumuri care joi au fost închise din cauza viscolului. Un convoi cu 120 de de autovehicule, dintre care 80 de TIR-uri, se îndreaptă, joi seară, de la Hârşova către Constanţa, iar 40 de TIR-uri merg din Negru Vodă spre Agigea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, joi seară, un convoi cu 80 de TIR-uri şi 40 de autoturisme a plecat din Hârşova către Constanţa. De asemenea, un alt convoi, format din 40 de TIR-uri, a pornit din Negru Vodă pentru a ajunge la Agigea.

În urmă cu câteva ore, un convoi de aproximativ 100 de autovehicule a ponit de la Hârşova şi a ajuns la Constanţa. Convoiul respectiv s-a întins pe doi kilometri.

Convoaiele sunt condus de Poliţia Rutieră şi de administratorul drumului.

Poliţiştii spun că pe sectoarele de drum unde joi s-au înregistrat cantităţi însemnate de zăpada, în această noapte se va circula doar în convoaie.

Peste 100 de autovehicule au rămas înzăpezite joi, în mai multe zone ale judeţului Constanţa.

Constanţa s-a aflat sub avertizare de vânt puternic şi viscol.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: