Oferta unui cuplu de români cu investiţii mari în turism: cazare gratuită pentru copiii săraci care vor să vadă Bucureştiul

Oferta unui cuplu de români cu investiţii mari în turism: cazare gratuită pentru copiii săraci care vor să vadă Bucureştiul

Tudor şi Anda Maxim - proprietari de hosteluri care oferă cazare gratuită FOTO Facebook/Tudor Maxim

Un investitor din industria de ospitalitate vrea să fie gazdă, gratuit, pentru copiii din familiile modeste care vor să vadă Bucureştiul şi Braşovul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Proprietarul unor hosteluri oferă cazare gratuită pentru copiii din familii modeste care vor să vadă Bucureştiul şi Braşovul. 

Programul-pilot se va derula în lunile ianuarie şi februarie, pentru minimum 200 copii, care vor putea putea vizita, în viitor, şi alte oraşe precum Sibiul sau Cluj-Napoca.

„Călătoriile sunt un prilej nemaipomenit de dezvoltare personală, aşa că vrem să dăm această şansă unor copii. Totul este să găsim profesori care să organizeze aceste grupuri de elevi“, a declarat Tudor Maxim (35 ani). 

Originar din Câmpulung Moldovenesc, omul de afaceri pasionat de călătorii vrea, ca pe lângă cazare, să faciliteze intrarea gratuită la atracţiile turistice, hrana şi transportul.

„Sunt luni în care nu avem ocupare atât de mare a hostelurilor, deci putem să oferim gratuit aceste locuri, pentru un scop nobil, unor copii care nu îşi pot permite să călătorească. Avem nevoie de profesori curajoşi care să gestioneze acest proiect pentru şcolile lor şi împreună cu care să implementăm ce ne-am propus“, arată Maxim.

În program au intrat iniţial hostelurile Little Bucharest Hostel şi Pura Vida Sky Bar & Hostel Bucharest, cărora li s-au alăturat Centrum House – Hostel & Bar, Kismet Dao Hostel şi Hostel Eminescu.

„Dacă există alte hosteluri sau hoteluri din Bucureşti sau din alte oraşe care doresc să se alăture acestui proiect sunt bineveniţi. Este o iniţiativă independentă la care oricine este invitat să se alăture. Ne puteţi sprijini/contacta printr-un mesaj direct, tag, comentariu sau email la adresa tudor@puravidahostels.ro“, transmite Tudor Maxim.

Tudor Maxim este investitorul care astă-iarnă a găzduit gratuit protestatarii din Piaţa Victoriei

Tudor şi Anda Maxim Sursa foto Facebook Tudor Maxim

Pe aceeaşi temă: 

Investitorul care a oferit cazare gratuită protestatarilor din Piaţa Victoriei, gonit din Vama Veche. Barul şi hostelul său, Pura Vida, au fost desfiinţate de fostul primar PDSR

„Pura Vida“ de la Vama Veche, demolată. Investitorul, dat afară: „Ne luptăm până la capăt pentru dreptate“. El a găzduit protestatarii din Piaţa Victoriei

 

citeste totul despre: