O locomotivă a luat foc în Portul Constanţa

O locomotivă a luat foc în Portul Constanţa

Incendiul a izbucnit în zona motorului                                                        FOTO ISU Dobrogea

Incendiul a izbucnit la motorul locomotivei diesel în timp ce aceasta transporta mai multe vagoane de marfă. Echipajele ISU Dobrogea au intervenit la faţa locului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un incendiu a izbucnit joi, 28 septembrie, la o locomotivă diesel ce se afla în zona porţii 5 din Portul Constanţa. Flăcările au apărut în zona motorului locomotivei.

Echipajele ISU Dobrogea au localizat şi stins incendiul înainte ca acesta să se propage. Locomotiva tracta 19 vagoane de marfă în care erau transportate cereale.

Imediat după stingerea incendiului, locomotiva a fost decuplată şi tractată în zona depoului Constanţa, urmând să se stabilească şi cauzele care au dus la izbucnirea focului.

Conform reprezentanţilor ISU, vagoanele şi încărcătura nu au fost afectate. Compartimentul motor al locomotivei a ars în proporţie de 50%.

Pe aceeaşi temă:

Incendiu la Şcoala nr. 38 din Constanţa. Luni cursurile sunt suspendate

Persoană în pericol de înec în Mamaia. Militarii ISU fac căutări pe mare cu o ambarcaţiune specială

UPDATE Incendiul de la depozitul de materiale pirotehnice din Agigea a fost lichidat. ISU Dobrogea verifică dacă are autorizaţie de funcţionare

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările