Mal de pământ surpat la Costineşti. Doi tineri au murit surprinşi de prăbuşire

Mal de pământ surpat la Costineşti. Doi tineri au murit surprinşi de prăbuşire

Mal surpat Foto Arhivă Adevărul

Două persoane au fost surprinse de surparea unui mal de pământ în staţiunea Costineşti. Accidentul s-a întâmplat în faţa complexului Tineretului.

Doi muncitori săpau un şanţ în faţa complexului Tineretului din Costineşti, joi, 30 aprilie. În jurul orei 13, malul de pământ s-a surpat şi i-a prins pe cei doi bărbaţi sub dărâmături. 

La faţa locului au sosit două ehcipaje de pompieri de la staţia Tuzla, un echipa de descarcerare de la ISU Constanţa, un echipaj SMURD şi un echipaj de la Ambulanţă, încercându-se salvarea celor doi răniţi. ISU Constanţa nu avea deocamdată, la ora 14.10, veşti despre starea celor doi sau despre firma care îi angajase pentru acele lucrări.

Muncitorii nu au supravieţuit însă accidentului. Cristian Soare (30 ani) şi Ion Florin Lăpădat (27 ani) au murit prinşi sub malul surpat, la o adâncime de 4 metri. Cei doi tineri erau angajaţi ai firmei Complex Tineretului SRL Bucureşti şi lucrau la pozarea unei conducte de apă.

Inspectoratul Teritorial de Muncă şi Poliţia Constanţa au demarat o anchetă.

Citiţi şi:

Litoralul românesc, între şantiere şi paragină, în ajun de 1 Mai. Turiştii sunt întâmpinaţi cu hoteluri închise, cu plaje murdare şi cu alei îngropate în nisip

Tudor Giurgiu, la Gala HOP 2014: "M-a durut sufletul să văd cum arată Costineştiul acum. E un dezastru, o oglindă a turismului românesc"

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările