Fumigena lui Băsescu: „Am dormit la Neptun aseară cu nevasta“. Dar Elena Udrea a fost la Cotroceni miercuri seara

Fumigena lui Băsescu: „Am dormit la Neptun aseară cu nevasta“. Dar Elena Udrea a fost la Cotroceni miercuri seara

Elena Udrea / Traian Băsescu

Fotoreporterii Click! au surprins-o pe Elena Udrea într-o vizită nocturnă la Palatul Cotroceni în noaptea de miercuri spre joi. Întrebat de un ziarist de vizita ministrului Turismului, Traian Băsescu a spus că a dormit la Neptun, cu soţia, în noaptea de joi spre vineri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Aflat într-o vizită de lucru la Mangalia, preşedintele Traian Băsescu a infirmat informaţia potrivit căreia ministrul Turismului Elena Udrea l-ar fi vizitat în miez de noapte la Cotroceni.

„În orice caz, aseară eu am fost cu nevastă-mea. Dacă s-a dus, s-a dus la vreun consilier. Deci eu am dormit la Neptun aseară", a spus Traian Băsescu, izbucnind zgomotos în râs a final.

De menţionat că Elena Udrea a făcut vizita la Cotroceni în noaptea de miercuri de spre joi. Fotoreporterii Click! au surprins maşina în care se afla ministrul, în apropierea Palatului Cotroceni, miercuri, în jurul ore 20.30.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările