FOTO Înoţi ca un marinar? Poţi câştiga Cupa oferită de Academia Navală Mircea cel Bătrân

FOTO Înoţi ca un marinar? Poţi câştiga Cupa oferită de Academia Navală Mircea cel Bătrân

Bine aţi venit la bordul Bricului Mircea! FOTO anmb.ro

Organizatorii le pregăteşte participanţilor o surpriză: o vizită la simulatoarele de navigaţie, dar şi la Bricul Mircea, nava-şcoală pe care îşi fac stagiul toţi cadeţii instituţiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Academia Navală Mircea cel Bătrân, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Constanţa, organizează Cupa Academia Navală Mircea cel Bătrân la nataţie.

Competiţia se adresează elevilor din liceele constănţene (clasele a IX-a, a X-a, a XI-a şi a XII-a) şi va avea loc la 3 aprilie, începând cu ora 9.30, la bazinul de înot al Academiei Navale Mircea cel Bătrân. Înscrierile se vor face până pe data de 29 martie, ora 12.00, la sediile Academiei Navale Mircea cel Bătrân sau Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

„Principalul obiectiv al concursului este de a conştientiza necesitatea adoptării unui stil de viaţă activ şi sănătos, prin practicarea permanentă a sportului. Participanţii vor vizita infrastructura Academiei Navale Mircea cel Bătrân, laboratoarele de specialitate, simulatoarele de ultimă generaţie, precum şi nava-şcoală Mircea“, spun organizatorii.

Competiţia face parte din programul „Să ştii mai multe, să fii mai bun!“, dedicat activităţilor extraşcolare, organizat de Ministerul Educaţiei Naţionale în săptămâna 1-5 aprilie.

Scopul programului este implicarea elevilor şi a profesorilor în activităţi de interes pentru elevi, care să pună în valoare talentele şi capacităţile lor în diferite domenii, nu neapărat în cele prezente în programa şcolară şi care să stimuleze participarea lor la acţiuni variate, nu neapărat formale.

„Vino să-ţi susţii din public prietenii sau colegii care vor profita de ocazia de a-şi reprezenta liceul! Competiţia îşi propune să devină o tradiţie dedicată sportului pentru toţi“, sună invitaţia Direcţiei Judeţene pentru Sport şi Tineret Constanţa.

Persoane de contact: cdor. conf. univ. dr. Virgil Ene-Voiculescu - tel. 0741/02.22.96, consilier Reşit Emiran, tel. 0722/719.288.

Bazinul de înot al academiei navale, unde va avea loc concursul FOTO anmb.ro

Imagini din aceeasi galerie
  • Bazinul de înot al academiei navale, unde va avea loc concursul FOTO anmb.ro
  • Imaginea şcolii româneşti de navigaţie FOTO anmb.ro
  • Voiaj de practică şi teste teoretice FOTO anmb.ro
  • Marinarii ştiu şi şah FOTO anmb.ro
  • Din echipaje fac parte şi fete, studente sau absolvente ale academiei navale FOTO anmb.ro
  • Cadeţi şi lupi de mare, pe puntea Bricului Mircea FOTO anmb.ro
  • În porturi, cu însemnul de care sunt mândri FOTO anmb.ro
  • Bricul Mircea, nava-şcoală a marinarilor FOTO anmb.ro
  • Trei ambarcaţiuni diferite pe care marinarii le învaţă a le mânui FOTO anmb.ro
  • Tradiţia care fascinează încă FOTO anmb.ro
Distribuie imaginea

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările