Focar de coronavirus la o regie a Primăriei Constanţa. Activitatea cu publicul a fost suspendată

Focar de coronavirus la o regie a Primăriei Constanţa. Activitatea cu publicul a fost suspendată

Mai mulţi angajaţi din cadrul Regiei Autonome „Exploatarea Domeniului Public şi Privat” Constanţa au fost testaţi pozitiv pentru SARS-COV-2.

 
În acest context, activitatea cu publicul a fost suspendată, iar sediul din B-dul. Tomis nr. 101 a fost dezinfectat, conform normelor în vigoare. Totodată, în vederea prevenirii şi combaterii pandemiei de Covid – 19, RAEDPP Constanţa a stabilit un program de lucru decalat al angajaţilor, pentru evitarea aglomeraţiei în sediile Regiei.  
 
Cetăţenii care doresc să formuleze cereri sau sesizări sunt rugaţi să folosească mijloacele de comunicare electronică sau trimiterile poştale.
 
Pentru acest lucru, RAEDPP Constanţa a pus la dispoziţie următoarele date de contact: 0241.520.574, public@raedpp-constanta.ro (Direcţia Administrare Imobile, Direcţia Juridică, Direcţia Tehnică, Direcţia Economică), 0241.520.574 (Direcţia Pieţe, Târguri şi Oboare). 
 
Registratura şi casieriile regiei vor rămâne deschise, în condiţii de siguranţă. Cei care doresc să efectueze plăţi, o pot face şi prin virament bancar, în următorul cont: IBAN: RO04BTRL01401202696755XX; BANCA TRANSILVANIA CONSTANTA, Beneficiar: Exploatarea Domeniului Public si Privat RA; CUI: RO 2746784.
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările