EXCLUSIV / A intrat în sevraj şi s-a aruncat 15 metri în gol

Bărbatul de 30 de ani a consumat metadonă şi ecstasy împreună cu alte trei persoane şi a încercat să se sinucidă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Taximetristul Liviu Alexandru Brad (30 de ani) venea dinspre Bucureşti spre litoral şi, împreună cu trei prieteni s-a oprit la popasul „Flamingo“ din localitatea Ştefan cel Mare, de lângă Cernavodă.
La doar câteva minute după ora 19.00, bărbatul şi-a lăsat cheile de la maşină şi portofelul pe masa din local şi a mers direct pe podul din localitate, de unde s-a aruncat.
Tânărul a fost salvat chiar de Emanuel Octav Nicolescu (27 de ani), prietenul său, cunoscut şi el ca un consumator frecvent de droguri.
După ce şi-a scos prietenul din apele Canalului Dunăre-Marea Neagră, a sunat la 112 şi a cerut ajutorul autorităţilor. Bărbatul aflat în sevraj a avut nevoie de îngrijiri medicale, astfel că medicii l-au internat de urgenţă la Spitalul din Cernavodă.
Consumatorul de droguri a fost externat în această dimineaţă, la ora 10.30 din unitatea medicală din Cernavodă. Cei doi bărbaţi erau însoţiţi de Cristina Anamaria Tănase (21 de ani) şi Alexa Praveţ (23 de ani).
Poliţiştii din Cernavodă au demarat imediat o anchetă care a stabilit faptul că tinerii consumaseră droguri cu puţin înainte ca taximetristul să încerce să-şi pună capăt zilelor. „Asupra tinerilor au fost găsite mai multe seringi şi susbstanţe interzise, ridicate în vederea continuării anchetei“, a declarat comandantul Emilian Nicolae, şeful Poliţiei din Cernavodă.
Dosarul a fost preluat de anchetatorii din cadrul Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Constanţa, care vor stabili în condiţii de laborator natura  substanţelor folosite de tineri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările