Cocaină pentru cluburi din Mamaia, expediată prin curier. Traficanţii au fost reţinuţi de DIICOT

Cocaină pentru cluburi din Mamaia, expediată prin curier. Traficanţii au fost reţinuţi de DIICOT

FOTO Arhivă

Procurorii DIICOT au reţinut patru persoane sub acuzaţia de trafic de droguri de mare risc şi trafic internaţional de droguri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Miercuri, 23 ianuarie, procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanţa au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a patru persoane domiciliate pe raza municipiului Constanţa. Cei patru sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc în formă continuată şi trafic internaţional de droguri de mare risc.

„În jurul datei 19.01.2019, inculpatul I. A.-F. împreună cu inculpata H. M.-M., au expediat din Olanda, printr-o firmă de curierat, un colet ce conţinea cantitatea de aproximativ 500 grame substanţă pulverulentă de culoare albă ce conţinea cocaină (drog de mare risc).

Coletul a fost introdus în ţară în jurul datei de 21/22.01.2019, fiind preluat din muncipiul Bucureşti prin intermediul inculpatului A. B.-B şi transportat cu un autoturism până în zona staţiei de taxare Feteşti, de pe autostrada A2, unde s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante”, spun cei de la DIICOT.

Procurorii mai arată că gruparea, începând cu vara anului 2018, a introdus în ţară droguri de mare risc (cocaină), pe care le-au depozitat, le-au porţionat şi le-au pus în vânzare în cluburile din staţiunea Mamaia, municipiul Constanţa şi la festivalurile de muzică electronică.

„De asemenea, s-a reţinut faptul că inculpatul I. A.-F. deţine mai multe locuinţe, proprietate sau închiriate, într-un complex rezidenţial din zona Mamaia Nord, unde, în respectivele apartamente, erau depozitate, porţionate, preparate, ambalate şi chiar vândute drogurile aduse vrac”, se arată în comunicatul DIICOT.

Inculpaţii au fost prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.
 

Pe aceeaşi temă:

Traficant de droguri român, urmărit internaţional, prins în Germania

VIDEO Cum arată o cultură de cannabis într-un apartament. Ce au descoperit procurorii la percheziţie

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: